Contacteaza-ne

Clinica "Salvati animalele"

Clinica medicala veterinara

Situata in orasul Gura Humorului, clinca veterinara este una din cele mai moderne clinici din judet, alaturi de cea de la Radauti, ambele apartinand companiei Helmivet, acestea poarta sloganul, „Salvaţi Animalele!”. Compania Helmivet nu detine doar clinici veterinare, ci si mai multe farmacii veterinare, de unde posesorii de animale pot achizitiona hrana, medicamente si certificate. Firma activeaza si in Botosani, Iasi, Suceava, Vicovu de Jos, Volovat şi Milisauti, iar politica viitoare este gandita pentru o dezvoltare si in alte localitati.

Oferim servicii de cosmetica, ecografie, stomatologie, analize microscopice, analize de sange, precum si posibilitatea internarii post-operatorii sau pentru tratament indelungat.

Clinica veterinara ofera nu doar servicii curente, in timpul programului de lucru, ci si interventii pentru situatii de urgenta.

In incinta clinicii veterinare se afla si o farmacie veterinara, unde poate fi achizitionate hrana pentru animalele de companie si pentru animalele de renta, accesorii pentru animale, dar si medicamente pentru tratamentul afectiunilor.

Helmivet

Serviciile noastre

Call Now Button